Santubong Suites Apartment

The brief involved renovating and converting three 95 sqm apartment units into show units within a condominium overlooking the sea and surrounded by a lush tropical rainforest. Taking advantage of the panoramic views of the sea as well as working within a tight budget, this project was a careful exercise of harmonising the existing structures with the new insertions. Inspired by the hues and colours of the beach, we utilised a material palette consisting of white-stained timber, silver marble and light grey painted walls. The result is a bright and elegant interior that is functional, adaptable and utilises the space effectively. This project was completed in April 2017.

Location:
Santubong Sarawak

Project Team:
Alan Lau & Janani Premchand

Photographs taken by:
IDC Architects

Related Projects