Tan Residence

Keeping in line with the minimal design theme, the architects decided on a simple monochrome palette of whites, charcoals, greys and natural wood. Details such as recessed shadow-lines and finger-pulls were introduced in order to break the monotony of the customized built-in furniture. The clean, minimal lines of the apartment combined with the simple, abstract composition of the built-in furniture reflects the ‘less-is-more’ philosophy which is aligned with the clients’ request for a more simple, pared-back home living. The result is a spacious, bright interior with cleverly concealed storage spaces tucked away in all of the built-in furniture that help to define the spaces as well.

Location:
Kuching Sarawak

Project Team:
Tina Lau, Justin Yeo & Angeline Chan

Photographs taken by:
IDC Architects

Related Projects